loader
Моля, изчакайтеdotted
Магазин за джанти
MAM джанти
Автомобилни джанти от BBS

MAM алуминиеви джанти

Стоки:

Често срещани размери джанти

Диаметър на джантата [инч]
Брой болтове / диаметър на кръговата стъпка

Джанти MAM – перфектна комбинация от цена и качество

Джантите MAM са се появили на пазара през 2002г. В днешни дни те се произвеждат от KESKIN Europa GmbH. Отличителни особености на компонентите предлагани под тази марка са атрактивния дизайн, безупречното качество и надеждността.

4 факта за производителя

 1. KESKIN Europa GmbH е основана през 2010, но историята ѝ започва много по-рано, през 1985, когато в Манхейм, Германия е основана компания за продажба на автомобилни гуми.
 2. 2 Както алуминиеви, така и стоманени джанти се произвеждат под марката MAM.
 3. Седалището на компанията е разположено във Франкентал, Германия и това е мястото, където всичките компоненти се проектират.
 4. Предприятието участва в големи изложби, за да представя продуктите си на потенциални купувачи. Например, на Авто изложението в Есен през 2016г. посетителите са можели да видят щанд с джанти MAM.

Видове джанти MAM

 • Лети. Те са направени от висококачествени сурови материали с използването на напреднали технологии. Те се отличават с ниско тегло и висока здравина. Имат многослойно прахово покритие устойчиво на UV лъчи и препарати за топене на сняг. Тези джанти помагат да се придадат нови акценти към екстериора на колата. Те са представени от следните модели:
  • RS4. Те имат 10 разклонени спици и вдлъбната централна част. Предлагат се в диаметър от 18 и 19 инча и 5 цветови версии, включително оранжево. Могат да се монтират на Audi A3, Audi A4, Audi A6, Audi TT, Volkswagen Golf, BMW 2-ра серия Active Tourer, BMW 2-ра серия Gran Tourer, BMW X1 и други автомобили.
  • B2. Те се отличават с интересен дизайн. Централната част има петоъгълна форма поради поредица от отверстия във формата на диаманти и капки. Те се предлагат 6 цветни версии и с диаметър от 18 до 20 инча. Тези джанти са подходящи за много автомобили, включително Audi Q2, BMW X2, Seat Leon, Volkswagen Beetle, Volkswagen Passat и други.
  • B1. Тези джанти са изработени в класически дизайн и имат 10 двойни спици и дълбоко вдлъбната централна част. Предлагат се в 3 тона и широка гама от диаметри: от 17 до 21 инча. Черните или сребърните продукти могат да се използват през зимата. Те са подходящи за много модели на BMW.
 • Стоманени. Каталога на компанията включва пресовани стоманени джанти за леки автомобили, както и за товарни автомобили. Те се предлагат в широка гама от диаметри. Тези джанти се отличават с издръжливост, висока товароносимост и са перфектни за използване през зимата и в оф-роуд условия. Тази група включва ST10, ST12, ST13, ST27, ST36 и други модели.

Avtochastionline24.bg: само висококачествени джанти

В нашия онлайн магазин можете да купите джанти от MAM и други марки на много изгодни цени. Лесно ще намерите продукта, който ви е нужен благодарение на широкия асортимент, докато редовните промоции ще ви помогнат да спестите пари.

Количка
#
Вашата количка е празна