loader
Моля, изчакайтеdotted
Магазин за джанти
KESKIN джанти
Автомобилни джанти от BBS

KESKIN алуминиеви джанти

Стоки:

Често срещани размери джанти

Диаметър на джантата [инч]
Брой болтове / диаметър на кръговата стъпка

Джанти KESKIN – перфектна комбинация от цена и качество

В днешни дни джантите KESKIN са сред най-надеждните и популярни в средния ценови сегмент. Те се произвеждат от германската компания KESKIN Europa GmbH, която има повече от 30 години опит в това поле. Едно от основните предимства на тези джанти е ексклузивния дизайн, здравината и разнообразието на асортимента.

5 факта за производителя

  1. Историята на фирмата е започнала през 1986, когато в Манхейм е основана компанията Reifen Keskin, която е продавала гуми.
  2. Седалището на компанията е разположено във Франкентал, Германия.
  3. Центъра за логистика в Германия има 10,000 м² площ. Около 250 00 джанти и 500 000 гуми са постоянно в наличност в складовите помещения.
  4. Освен в Германия, компанията има клонове и във Франция, Финландия, САЩ и Турция.
  5. Джантите KESKIN са представени в повече от 90 страни. Освен джантите, фирмата произвежда също и гуми.

Видове джанти KESKIN

Най-популярните модели на марката са:

  • KT21 Elegant. Те имат 5 V-образни спици и малка централна част. Предлагат се в размер от 19 инча. Тези джанти се предлагат в четири цветови версии: със сива, паладиева или червена джанта (самата) с полирани предни страни на спиците и изцяло в паладиев цвят.
  • KT20 Future. Техният дизайн включва 10 двойни спици разположени под остър ъгъл към централната част на джантата, което придава динамичен вид на продукта. Те се произвеждат в размери от 18 до 20 инча. Клиентите могат да изберат една от 7 цветови версии. Черно, паладий, златно и бронзово се предлагат, както и техните комбинации; както и версия с червена ивица. Покритието се отличава с устойчивост на механични повреди, препарати за топене на сняг и затова частите могат да се използват през зимата.
  • KT19 Angel. Ключовият елемент в дизайна им са 5 разклонени спици напомнящи на крила, поради което продукта изглежда много необичайно. Предлага се в 7 цветови версии, най-атрактивната от които е черна джанта с предна златна част на спиците. Техният диаметър може да бъде 18 или 19 инча.
  • KT18 Turbo. Това са джанти с 15 спици в класически дизайн. Те се произвеждат в четири тона и с диаметър от 18, 19 или 20 инча.
  • KT17 Hurricane. Те имат 16 леко наклонени спици, 10 цветови версии се предлагат. Най-необичайните продукти са тези с черна матирана джанта и червена ивица; с червена джанта и сиви полирани спици и черна матирана джанта комбинирана със спици боядисани в оранжево.

Avtochastionline24.bg: само висококачествени джанти

Ние препоръчваме да купите джанти KESKIN, ако искате да придадете спортен дух, динамика и индивидуалност на екстериора на колата си. Регистрирайте се в уебсайта ни, добавете резервните части, които харесвате към списъка с желания и следете промените в цените и ще получите най-добрите оферти.

Количка
#
Вашата количка е празна