loader
Моля, изчакайтеdotted
Магазин за джанти
DEZENT джанти
Автомобилни джанти от BBS

DEZENT алуминиеви джанти

Стоки:

Често срещани размери джанти

Диаметър на джантата [инч]
Брой болтове / диаметър на кръговата стъпка

Джанти Dezent - перфектната комбинация от цена и качество

Джантите Dezent са евтини, но висококачествени продукти, предназначени за автомобили от всички видове класи и ценови дялове на пазара. Германската компания DEZENT Leichtmetallräder, която е част от ALCAR груп от 2002, ги произвежда.

4 факта за производителя

 1. Всички фабрики на компанията са разположени в Германия. Продуктите на компанията се разпространяват в повечето европейски страни.
 2. Гамата включва продукти за леки коли, джипове и товарни автомобили. Компанията произвежда продукти за коли от повечето марки, включително BMW, Audi, Volkswagen, Škoda, Mercedes-Benz и други.
 3. Голямо внимание се обръща на качеството при процеса на производство, а завършените продукти се подлагат на щателно тестване. Много модели джанти Dezent са сертифицирани от Икономическата Комисия за Европа (ECE) и Technischer Überwachungsverein (TÜV).
 4. Всички джанти са покрити с боя SR3, която е с висока устойчивост на сурови външни условия. 3-годишна гаранция се предоставя на покритието.

Видове джанти Dezent

Най-популярните модели са:

 • TZ: Те са издръжливи джанти с 5 двойни спици. Всяка джанта издържа на натоварване до 810 кг. Теглото им започва от 8 кг. Моделът е наличен в диаметри от 15 до 19 инча, с полирана или матирана повърхност, в сребристо, черно или графит. Те са подходящи за използване на Volkswagen Golf, Volkswagen Passat, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Tiguan, Škoda Karoq и Škoda Kodiaq, Audi A4 Avant, Audi Q3, Audi Q5, BMW X1, BMW X2, BMW X3 и Mercedes-Benz C-Klasse.
 • TZ-C: Те също имат дизайн с двойни спици. Предлагат се със 17- и 18-инчови диаметри. Теглото им започва от 10 кг. Тези джанти се правят за автомобили BMW от 5-а, 6-а и 7-а серия.
 • TY: Тези джанти имат класически дизайн с 5 широки, прави спици. Те са с ниско тегло и помагат да се понижи неокачената маса, което от своя страна понижава консумацията на гориво и СО2 емисиите. Теглото им започва от 7 кг. Предлагат се в диаметри от 15 до 18 инча.
 • VAN: Те са предназначени за товарни автомобили и, по-конкретно, за модели като Mercedes-Benz V-Class и Volkswagen T5/T6 Crafter. Тези джанти имат 5 широки спици, които се извиват навътре към венеца. Изключително здрави. Те са налични в 16-инчов диаметър. Една джанта тежи 12 кг. Предлагат се в сребрист и черен цвят.
 • TX: Тези джанти се предлагат в диаметри от 14 до 18 инча. Теглото им започва от 7 кг. Имат 5 извити спици, които се стесняват към центъра. Този модел е наличен в сребрист или графитен цвят.
 • TS: Тези джанти са предназначени за автомобилите Smart. Те имат четири сдвоени, ъгловати спици, които им придават необичаен и агресивен външен вид. Тези джанти се предлагат в диаметри от 15, 18 и 19 инча. Теглото им започва от 7 кг. Те се предлагат в сребристо и комбинирани цветове.
 • TM: Тези джанти имат 10 спици и класически дизайн с диаметри от 17, 17 или 18 инча. Теглото им започва от 9 кг. Тези джанти са предназначени за автомобили MINI. Предлагат се в сребристо или черно с повърхностно полиране
 • TJ: Тези джанти Dezent са предназначени за джипове, пикапи и оф-роуд автомобили като Toyota Land Cruiser, Mitsubishi L200, Mitsubishi Pajero. Те имат 5 спици в класически дизайн с тънък център. Имат 16- 17- или 18-инчов диаметър и тегло започващо от 13 кг.
 • TI: Тези джанти са силно изпъкнали и имат 10 тънки спици, които се стесняват към ръба на джантата. Те изглеждат елегантно и динамично. Тези джанти се предлагат в диаметри от 14 до 17 инча. Теглото им започва от само 6 кг.

Avtochastionline24.bg: само висококачествени джанти

Можете винаги да купите джанти Dezent от нашия онлайн магазин на много изгодна цена. Ние имаме редовни промоции, които могат да ви спестят пари. Обърнете се към специалистите ни за помощ при избирането на компоненти и обяснение на спецификациите му.

Количка
#
Вашата количка е празна