loader
Моля, изчакайтеdotted
Магазин за джанти
BBS джанти
Автомобилни джанти от BBS

BBS алуминиеви джанти

Стоки:

Често срещани размери джанти

Диаметър на джантата [инч]
Брой болтове / диаметър на кръговата стъпка

Джанти BBS – перфектната комбинация от цена и качество

Джантите BBS са произвеждани от германската компания със същото име от 1972г. В днешни дни компанията е един от лидерите в това поле и се специлиазира в производството на части за моторни спортове, резервни части за оригиналното оборудване на много известни марки и продукти за пазара за следпродажно обслужване. От 2015г. тя е част от корейската компания NICE Holdings Co.

7 факта за производителя about the manufacturer

  1. Компанията, първоначално кръстена BBS Automobiltechnik AG, е основана през 1970г. в Шилтах, Германия от предприемачите Хайнрий Баумгартнер и Клаус Бранд.
  2. В началото компанията е произвеждала пластмасови части за каросерии. През 1972г. Инженерите ѝ са разработили уникални съставни джанти за моторни спортове, давайки началото на нова ера в историята на компанията.
  3. През 90-те години на 20-ти век компанията вече е имала клони не само в Европа, но и в Япония и САЩ също.
  4. През 1995 Микаел Шумахер, представляващ състезателният екип Benetton Renault, е взел първо място в Световния Шампионат на Formula One. Колата, която е карал в това състезание е била оборудвана с джанти BBS.
  5. Компанията в момента има 500 служители.
  6. Гамата от продукти на компанията включва ковани, лети и съставни джанти.
  7. През 2019г. известното германско списание AutoBild е обявило BBS за най-добър производител на джанти. Тяхното качество и дизайн са били високо оценени. През същата година, марката е била обявена за „Най-добра марка“ в категорията джанти от друго известно списание – Auto, Motor und Sport.

Видове джанти BBS:

  • Performance Line. Тази серия се състои от моделите CC-R, CI-R, SV, CH-R, CI-R Nürburgring, CH-R II и CH-R Nürburgring. Много внимание е обърнато на понижаването на теглото при производството им. Например, специални отверстия се пробиват в спиците им. Технологията Flow-forming, с използването на специални хидравлични плъзгачи помага да се постигне по-голяма плътност на структурата на материала, многократното нагряване и охлаждане подсилва здравината на продукта. 3D-проектирането на спиците придава динамичен външен вид на колата, докато изтънената централна част подчертава спортното усещане. Джантите модел Nürburgring имат впечатляващи лазерни гравюри. Те също имат и защитни стоманени пластини. Те са сменяеми части и защитават колелата в случай на сблъсък, например, при удряне на бордюр.
  • Design Line. Тя включва моделите SX, SR i XA. Те се отличават с отлично качество, сравнително ниска цена и практичност. Например, джантите SR, с техните широко-разпрострени спици са идеални за използване през зимата, защото се чистят лесно. Диамантеното и керамичното полиране предоставят перфектно гладка повърхност, докато финишното лаково покритие подсигурява надеждна и дълготрайна защита на джантата.
  • Forged Line. Това е серията от висок клас на марката, състояща се от кованите модели FI-R, FI, LM и Super-RS. Те се произвеждат чрез използването подсилени сплави използвани в авиокосмическата индустрия. Технологията Air Inside, състояща се от формирането на кухи камери вътре в джантата, техниката Flow forming и използването на финишно фрезоване, позволява да се понижи теглото на продукта до минимум, запазвайки здравината му.

Avtochastionline24.bg: само висококачествени джанти

В нашия онлайн магазин можете да купите джанти BBS на много достъпни цени. Ние често провеждаме промоции, които ви позволяват да спестите пари и можем да ви уведомяваме за тях, ако желаете.

Количка
#
Вашата количка е празна