loader
Моля, изчакайтеdotted
Магазин за джанти
ATS джанти
Автомобилни джанти от BBS

ATS алуминиеви джанти

Стоки:

Често срещани размери джанти

Диаметър на джантата [инч]
Брой болтове / диаметър на кръговата стъпка

Джанти ATS – перфектната комбинация от цена и качество

Джантите ATS са предлагани на европейския пазар от 60-те години на 20-ти век. Германската компания със същото име дълго време е била лидер в производството на части от алуминиеви сплави на германския пазар и отвъд него. В днешни дни международната компания Superior Industries Europe AG произвежда продукти под тази марка.

7 факта за производителя

 1. Марката се е появила, когато германския бизнесмен Гюнтер Шмид е основал компания за производство на лети джанти в Бад Дюркхайм и я е кръстил Auto Technisches Spezialzubehör.
 2. През 1977г. Шмид, като фен на моторните спортове, е основал състезателния екип ATS за Formula 1 – единственият в Германия по това време.
 3. Много иновативни решения могат да бъдат проследени назад до този германски производител. Едно от тях е използването на леене под високо налягане при производството на джанти.
 4. През 70-те до 80-те години компанията е разработила ултра-леки джанти за автомобили на Porsche и Volkswagen.Известното тунинг студио, AMG, която създава суперколи с висока мощност и производителност на основата на автомобили Mercedes-Benz се е възползвала от услугите ѝ.
 5. През 2008г. компанията е станала част от Uniwheels AG груп, която е била реорганизирана в Superior Industries Europe AG през 2017.
 6. В днешни дни, джантите от тази марка се произвеждат не само за коли, но и за мотоциклети.
 7. Продуктите на тази компания са включени в базовите модификации на автомобили от много известни марки, включително AMG, Aston Martin, Audi, Bentley, Jaguar, BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Toyota, Volkswagen и Volvo.

Предимства на джантите ATS

 • Минимално тегло. Технологията на коване, която позволява по-висока плътност на сплавите се използва при производството на някои джанти ATS, правейки ги по-здрави. Това позволява да се понижи дебелината без да се губи от здравината и така помага за понижаване на теглото на колелата. Поради по-ниското тегло на неокачените маси, натоварването върху окачването и консумацията на гориво се понижават.
 • Ръчна обработка. Тя се извършва в последният етап, позволявайки максимална точност и подсигурявайки здравината на частта. Всеки продукт получава свой собствен сериен номер.
 • UV-устойчиво покритие. 5-годишна гаранция се предоставя на много серии продукти. Специални техники на прилагане и специален състав на боята помагат за дългия живот на покритието и защитават материала на джантата от агресивното влияние на околната среда.
 • Атрактивен дизайн. Продуктите на компанията са не само леки, но и изглеждат леки. Тънки спици, единични или двойни, придават елегантност на екстериора, а по-широките – повече солидност.

Avtochastionline24.bg: само висококачествени джанти

Регистрирайте се в уебсайта ни и се абонирайте за известията ни, за да можете да купите джанти ATS на най-добрата цена. Ще бъдете информирани за новопристигналите продукти и разпродажбите на части, които са ви нужни. Ако посочите модела и марката на колата си в личния си профил, ще получавате само информация, която е полезна за вас. Много е лесно да намерите резервни части в уебсайта ни: всички продукти са разделени по категории, докато многото филтри ви позволяват да стесните резултатите от търсенето. Ние ще се свържем с вас и ще се опитаме да изпратим покупката възможно най-скоро след като направите поръчката.

Количка
#
Вашата количка е празна