loader
Моля, изчакайтеdotted
Магазин за джанти
AEZ джанти
Автомобилни джанти от BBS

AEZ алуминиеви джанти

Стоки:

Често срещани размери джанти

Диаметър на джантата [инч]
Брой болтове / диаметър на кръговата стъпка

Джанти AEZ – перфектна комбинация от цена и качество

В днешни дни джантите AEZ се произвеждат от известната австрийска компания Alcar GMBH. Произвеждащият завод е разположен в Германия. Освен производствените обекти, групата има и добре разработена дистрибуторска мрежа, предлагайки на клиентите си не само надеждни продукти, но и висококачествено обслужване също.

5 факта за производителя

 1. Компанията има 29 дъщерни компании в 16 европейски страни и над 780 служители.
 2. Alcar е основана през 1984г. и първоначално е била наречена BBV Beteiligungs GmbH. В началото е продавала джанти правени от други производители и, по-конкретно, KROMAG.
 3. Компанията е започнала свое собствено производство – не на джанти, а на стоманени шкафове.
 4. Марката AEZ е основана от компанията през 1995г. През същата година тя е закупила заводите на швейцарския производител на джанти E. Ambrosetti & Söhne AG.
 5. Днес компанията притежава седем марки и произвежда щамповани, лети и ковани джанти за различни ценови дялове на пазара.Видове джанти AEZ

 • Panama: Това са многоспицеви джанти за премиум джипове, като Porsche Cayenne, Porsche Macan, Mercedes-Benz GLE, Audi Q7, VW Touareg и други. Джантите имат Y-образни вдлъбнати спици с дизайн, което се променя в зависимост от ъгъла на гледане.,Те се предлагат в силно-гланциран сребърен цвят, както и в алтернативен бронз и предни полирани спици.
 • Steam: Това е серия от ковани джанти създадени специално за автомобили Tesla. Това е първият модел джанти AEZ със сертификат от ECE. Джантите са направени от 15 тънки ъгловати спици. Предлагат се в сребро и графит. Има също и комбинирани варианти.
 • Crest: Те имат двойно пресечени спици и централна ниша във формата на петоъгълник. Ъгловатите линии им придават спортен, агресивен външен вид. Предлагат се също в светли и тъмни нюанси.
 • Antigua: Те са проектирани за големи автомобили BMW. Джантите имат 10 Y-образни спици, които се срещат в централна ниша. Пространството между две спици изглежда като петоъгълник или шестоъгълник, в зависимост от ъгъла на гледане.
 • Cliff: Тези джанти имат пет чифта тънки пресечени спици. Поради използването на модерни материали и технологии на обработка, те са изключително здрави. Предлагат се в различни цветове.
 • Raise: Тези джанти също се състоят от 5 чифта тънки пресечени спици с комбиниран или само гланцирано покритие. Те могат да придадат по-спортен и динамичен дух на колата.
 • Reef: Те са проектирани за автомобили от класата на джиповете. Джантите имат 10 спици, които се извиват от центъра на колелото в посоката на въртене. Тези джанти изглеждат динамично дори когато колата е неподвижна.
 • Straight: Тези джанти с 10 спици имат стилен и спокоен дизайн. Те се предлагат с различни видове покритие.
 • Strike: Тези джанти имат 10 чифта тънки спици. Те са проектирани с оф-роуд автомобили с висока производителност. Отличават се с високата си товароносимост. Както всички модели джанти AEZ споменати по-горе, те имат 6-слойно покритие устойчиво на отчупване, надиране, влага, високи температури и UV лъчи.

Avtochastionline24.bg: само висококачествени джанти

Можете да купите джанти AEZ на страхотна цена от нашия онлайн магазин. Ще намерите части за автомобили от всяка марка и модел в нашия каталог. Широкият асортимент означава, че можете да избирате не само техническите характеристики, но и дизайнът също. Вашата кола ще работи безупречно и същевременно ще изглежда стилно.

Количка
#
Вашата количка е празна